du vet, det har vært en lang reise for meg

biter av hans livsallians med Alibaba

canada goose victoria parka Bilde: Paytm sjef Vijay Sharma Alibaba s Jack Ma. canada goose victoria parka

Så jeg tar friheten til å fortelle Vijay canada goose norge forhandler Shekhar ja, Vijay Shekhar Sharma, grunnlegger av One97 Communications, morselskapet til Paytm, der Jack Ma ledet online retail giant Alibaba pumper canada goose norge nettbutikk ekte i $ 575 millioner som i stedet for å møte på Nehru Place, som han foreslår, bør vi vurdere å møte et sted i Noida si, Radisson Blu som ville være nær hans arbeidssted og mitt hjem.

Fordi jeg ikke får bekreftelse fra hans kontor, kommer jeg til

canada goose herre Eros Hotel, bang i midten av Asias største IT-distrikt i Sør-Delhi, omtrent canada goose salg fem minutter før vår planlagte lunsj. canada goose herre

Som flaks ville ha det, venter Sharma på Radisson Blu, Noida.

kan gjøre langrenn i denne varmen, forteller jeg ham søtt. bekymring, jeg vil canada goose jakke gi meg en halv time, canada goose importør norge sier Sharma.

Så her er vi, sittende på en restaurant ved bassenget i The Eros Hotel, Nehru Place, 45 minutter canada goose jakke oslo etter at samtalen over telefonen.

canada goose jakke Jeg burde virkelig ikke bedt deg om å kjøre ned, jeg starter defensivt. Det er bra, jeg kjører mye, det tvinger meg virkelig til å konsentrere seg om en ting veien fremover i stedet for alle tingene som skjer, forteller Sharma faktisk. du vet, det har vært en lang reise for meg. canada goose jakke

Ja, jeg gjør det veldig bra. One97 pleide å være en hvit side av noe på nettet. Jeg husker også at han ikke gjorde mye penger. den gangen var canada goose outlet internett ikke sexy. Min antagelse var at jeg ville gå fra hvite sider til gule sider, og så sannsynligvis tjene litt penger, legger han til.

Bilde: Vijay Shekhar Sharma klikker på en selvbetjent med statsminister Narendra Modi på et arrangement. Foto: Hilsen, Vijay Shekhar Sharma / Facebook

Ting begynte å forandre seg da han hekta seg med Airtel, slik at One97-personens søk kunne bli gjort tilgjengelig på mobiltelefonen.

Mens han diskuterte inntektsdelingsmodellen med teleselskapet, rammet han inn i det han kaller løsningen for alle betalingsproblemer.

langt tilbake i 2001 bestemte vi oss for å være et mobilt eneste selskap mye før mobil ble ansett som sexy! tok en fremtidsrettet tilnærming, fortsetter han. Vi pleide å markedsføre innhold, da vi begynte canada goose norge nettbutikk å lage innhold for mobilen, vi dabbled i verktøybetalinger, og nå er Paytm en fullblåst markedsplass. Men vi holdt en lav profil hele tiden. Til sine fremskrivninger vil Paytm krysse 100 millioner lommebøker foran sin selvbestemte frist for 2015-slutten. Den har for øyeblikket 66 millioner.

canada goose trillium Jeg ser det, du må ha tillit fra forbrukeren. Nå som de har kommet for å stole på pengene våre, vet vi at de vil stole på oss og kjøpe de produktene vi selger. ‘ canada goose trillium

canada goose salg ‘Det er vår største canada goose i norge fordel vi har eksistert mye lengre enn de andre gutta, og folk stoler på oss. Derfor kan vi tenke på å komme inn i en svært lokal virksomhet som dagligvarebutikk, legger Sharma canada-goose-jakker til. canada goose salg

canada goose jakker herre tenker jeg har kommet ganske langt fra den tiden du kjente meg, ikke sant? Jeg kan fortelle deg at det ikke har vært lett for en liten by fyr som meg, fortsetter han. canada goose jakker herre

canada goose kan vi bestemme hva vi skal spise først, han går i en annen retning vintage Sharma, med ham kan samtalen gå i mange forskjellige retninger samtidig. sjekk ut buffeen. nærme den levende kinesiske telleren i stedet, og bestil sjømatnudler og kom tilbake til bordet med noen kyllingsatays. canada goose

canada goose jakke dame Sharma er allerede der med mye vegetabilsk dette og det på tallerkenen hans. canada goose jakke dame

er gatematen i Kina, wolfes han alt i en jiffy og går tilbake for å få sin til å bestille vegetariske nudler.

canada goose victoria Ja, jeg leste et sted du studerte i en liten skole i en liten by i Uttar Pradesh, jeg prøver å plukke opp trådene canada goose billig i samtalen. by? Jeg dro til en skole hvor mange studenter hadde enda et par sko, sier han indignantly. gikk i barfodet på skolen. Så vokste jeg opp med å verdsette alt jeg hadde. Foto: Hilsen, Vijay Shekhar Sharma / Facebook canada goose victoria

Sharma far var en lærer (som ikke ville gjøre opplæring i prinsippet) og pensjonert som leder av Agrasen Inter College i Harduaganj, en liten by i nærheten av Aligarh-distriktet i Uttar Pradesh. Hans mor var en homemaker, og som regelmessige mellomklassebarn ble Sharma oppfordret til å jobbe hardt med sine studier. Som han gjorde, var han en toppscorer i skolen og var en av de yngste til å oppgradere fra Delhi College of Engineering (DCE) i 1998.

canada goose outlet Sharma forklarer hvorfor det ikke var lett: han studerte i middelalderskind i Hindi og kjente engelsk nok til å kunne ta opptaksprøven for DCE. canada goose outlet

canada goose norge Så dro han et år etter klasse XII for å lære språket, slik at han kunne lese to bøker en på engelsk og den andre på hindi samtidig. canada goose norge

canada goose dame Likevel var det ikke bra nok. se, de gir deg flere valgspørsmål, så jeg så faktisk på svaralternativene for å finne ut hva de prøvde å spørre. ‘ canada goose dame

canada goose jakker dame Nå, når jeg møter noen av de andre gutta fra bransjen på konferanser og så videre, spesielt gutta som har studert på et sted som Delhi, føler jeg at de har en slik fordel, og jeg beundrer virkelig deres tillit. Kom til dette stedet ganske ofte, han går i en annen retning, igjen. Jeg er medlem av treningsstudioet canada goose dunjakke her, og jeg kommer også hit for søndagsbrunchen. Maten på dette stedet er virkelig fantastisk. meg om Jack Ma. Hvordan møtte du ham? Hvor mange spørsmål har den rikeste mannen i Kina bedt deg før du legger penger i bedriften din? Jeg spør. canada goose jakker dame

Jack er en opplevelse, stol på meg. Det var bare i fjor at Sharma møtte Ma for første gang.

Han fikk sjansen til å se Ma en gang i 2011, da han deltok på en Wall Street Journal-hendelse i Hong Kong som en del av et 50 sterk publikum, bestående av gründere og bedriftsledere fra Asia.

Leave a Reply


Protect yourself!

75% of restoration companies are not LICENSED to perform these services. Don’t be scammed. Florida Services has worked with the Tampa Police Department Criminal Intelligence Bureau for the Construction fraud Unit. If you feel that you are a victim of construction fraud and your home is in Tampa please call 813-276-3638 or 813-276-3657 and speak with an officer and see what repercussion you may have. If you live outside of Tampa please contact your local Police department. DON’T HIRE A CONTRACTOR UNTIL YOU SEE THEIR LICENSE.

Contact Us

Hillsborough: 813.264.5040 (24 hrs)

Pinellas: 727.442.9999 (24 hrs)

Pasco: 813.431.0780 (24 hrs)

License Number: CRC1329826

Mold License Number: MRSR244

Social Connections

Professional Associations